Jolleskur-tak og nye strømuttak

19.10.2017 
Det skjer ting i havnen. Jolleskuret har fått nytt tak, og det er satt opp søyler med 12 strømuttak på opplagsplassen. 

Havnen blir bedre og bedre

Det første som har skjedd, er at jolleskuret endelig har fått takplater. Haugesundfirmaet 123 Tak har lagt det, og lojalt fulgt spesifikasjonene de fikk.  Så nå er  det slutt på å male takbord som ikke  har tilstrekkelig feste.

Videre er det på dugnad satt opp to påler med strømuttak på oppstillingsplassen. Den gamle boksen var mildt sagt utslitt, og hadde for få uttak.  Nå står 12 uttak til disposisjon for båter som bruker opplagsplassen.

I tillegg til det som er gjort, har 123 Tak også fått i oppdrag å gi tilbud på å bygge tak over containerne på opplagsplassen. Får vi tak over dem, er de bedsre beskyttet mot vær og vind, og i tillegg kan vi lettere utnytte plassen mellom dem på en fornuftig og ryddig måte. Går alt bra, kan taket komme til å bli bygd i løpet av vinteren.