Våre regattaer for 2021

Arsgrunnen shorthanded, 9. mai.
Arsgrunnen shorthanded er en utfordring for seilere som har lyst å prøve seg alene eller bare med én person til i båten. Starten er utenfor Breivik båthavn, og det seiles ut til Arsgrunnen i Boknafjorden, og tilbake til Breivik.Seilasen er på ca. 35 nm.

SF1928 Sommerseilas, 19. juni.
En nyhet for 2019 var SF1928 Sommerseilas, det blir start og målgang i Breivik. Det blir seilt i regatta og turklasse. Etter seilasen samles alle deltakerne i Breivik for til sosial samling.

Skudeseilasen, 5. september.

Skudeseilasen er Rogalands eneste “Havseilas” og seiles ut til og rundt Kvitsøy.Starten er utenfor Breivik båthavn, Det seiles ut til og rundt Kvitsøy, og tilbake til Breivik. Det settes opp egen shorthandedklasse. Seilasen er på ca 37 nm