Dugnad og nye bukker

Med lånt truck, litt hjelp og mye stress ble tre nye opplagsbukker losset mandag 15.mars. I det Tor Hoås skulle lirke bukkene ut av lastebilen veltet lasset og hold på å ende i båten til Marthon. Til alt hell – eller kanskje det var særs god beregning – holdt kapellet og alt kom pent ned på plass.

Ser du etter så kjører Tor trucken mens lastebilsjåføren hjelper til på ståplass. På kort varsel stilte fire av foreningens medlemmer til dugnad. Ekstra takk og applaus for innsatsen. Bjørn Aage Krane hadde telefonen med og knipset disse bildene.

De nye opplagsbukkene er litt bedre utstyrt enn de gamle og skal passe til litt mindre båter. Ikke bare de største med andre ord. Noen av oss fintfølende og nervøse båteiere er takknemlige for det.

Vel blåst gutta boys og takk for lånet av trucken!