Skippertaket er på plass

Med iherdig dugnadsinnsats ledet av havnesjef Tor Hoås er endelig de blå containerne på vinteropplagsplassen kledd inn. De har fått tak, bakvegg og sidevegger, og i tidens fylde, som vi håper er ganske snart, skal de også få skyvedører foran. Når dørene er på plass, vil også foreningens lagringsplass for utstyr bli betydelig utvidet, siden vi kan ta i bruk mellomrommet mellom containerne.

Det nye bygget har fått Skippertaket som sitt nye treffende og tvetydige navn. Da det ble bestemt, vedtok styret også at rommet i 2. etasje på klubbhuset skal få navnet Seilerloftet.

Ferdigstillingen av Skippertaket ble feiret på oppstillingsplassen torsdag 22. august med grillfest, bruktmarked og underholdning. De medlemmene som fant tid og anledning til å bli med på arrangementet fant ingen grunn til å angre på det.