Våre tradisjonelle regattaer

Arsgrunnen shorthanded søndag 12. mai

Arsgrunnen shorthanded er en utfordring for seilere som har lyst å prøve seg alene eller bare med én person til i båten.

Her finner du kunngjøringen av årets Arsgrunnen Shorthanded.

Meld deg på seilasen her.

Og her finner du resultatlisten.

SF 1928 Sommerseilas 2019 lørdag 29. juni

En nyhet for 2019 er SF 1928 Sommerseilas, det blir start og målgang i Breivik. Det blir seilt i regatta og turklasse. Etter seilasen samles alle deltakerne i Breivik for bryggefest med grill og premieutdeling.

Sjekk kunngjøringen av Sommerseilasen 29. juni 2019 her.

MELD DEG PÅ SOMMERSEILASEN 2019 HER. 

Utsiraseilasen (Tidligere Utsira Rundt) lørdag 29. juni

Her finner du kunngjøringen Utsiraseilasen.

MELD DEG PÅ UTSIRASEILASEN HER 

Utsira Rundt var lenge et av foreningens flaggskip, og samlet betydelig deltakelse. I år prøver vi å blåse nytt liv i den. Opprinnelig gikk den fra Breivik rundt Utsira og Sørskott og tilbake til Breivik. Den ble som regel arrangert i begynnelsen eller midten av mai måned. I årets versjon seiler vi fra  Breivik med målgang på Utsira den 29. juni.

På Utsira samles seilerne etter målgang  på ”Hos Edith og Hjalmar”  til premieutdeling og Ediths fiskesuppe med tilbehør. Og søndag står seilerne fritt til å fortsette ferieseilasen nordover, vestover eller sørover – eller seile hjem til hjemmehavnen igjen.

Skudeseilasen lørdag 15. september

Les kunngjøringen av Skudeseilasen her.

MELD DEG PÅ SKUDESEILASEN 2019 HER

Skudeseilasen er flaggskipet vårt.  Regattaen ble i 2018 preget av sterk vind, og ble løpet for første gang endret fra rundt Kvitsøy til rundt Finnøy. I år regner i igjen med å seile rundt Kvitsøy, og at vinden blir mer moderat.