Regattasesongen 2022, klart for påmelding!


Vi fortsetter med våre tradisjonelle regattaer, og for 2022 kan vi seile med fullt mannskap!

Arsgrunnen shorthanded, 8. mai.

Arsgrunnen shorthanded er en utfordring for seilere som har lyst å prøve seg alene eller bare med én person til i båten. Starten er utenfor Breivik båthavn, og det seiles ut til Arsgrunnen i Boknafjorden, og tilbake til Breivik.Seilasen er på ca. 35 nm.
Meld deg på her.

SF1928 Sommerseilas, 11. juni.

En nyhet for 2019 var SF1928 Sommerseilas, det blir start og målgang i Breivik. Det blir seilt i regatta og turklasse. Etter seilasen samles alle deltakerne i Breivik for til sosial samling.
Meld deg på her.

Skudeseilasen, 4. september.

Skudeseilasen er Rogalands eneste “Havseilas” og seiles ut til og rundt Kvitsøy.Starten er utenfor Breivik båthavn, Det seiles ut til og rundt Kvitsøy, og tilbake til Breivik. Det settes opp egen shorthandedklasse. Seilasen er på ca 37 nm
Meld deg på her.