Julegavetips til seileren!

Karl Petter Haugen har skrevet og utgitt en ny bok om regattaseiling på norsk.

Denne boken handler om protester og andre prosedyrer som alle regattaseilere bør kjenne til i tillegg til dommere og arrangører. Fin vinterlektyre for SF1928 medlemmer & alle regattaseilere!


Nå kan du skaffet deg den nye boken om regattaseiling på norsk. Boken «Protester og prosedyrer» er en oppfølger av «Forstå Kappseilingsreglene 2021-2024» og handler om hvordan du som seiler kan sørge for å ivareta dine rettigheter under og etter seilas. Boken tar opp viktige tema i seilsporten som protester, godtgjørelser, høringer, mekling, gjenåpning, appellrett i tillegg til andre regler og prosedyrer for dommere og arrangører.


Pris for boken er kun 300,- + forsendelse (70,-) og enkelt bestilles her https://forms.office.com/r/cKhPj7Zv4Z