Takk til deltagerne i Skudeseilasen 2023

Skudeseilasen 2023. Totalt 12 båter stilte til start (14 påmeldt). Det ble seilt omvendt løp 1 (Start Breivik. Ut langøyosen, Bragen SB, Haaboen varde SB, Imsen varde BS, Kvitsøy omSB,, Sveinane SB, Inn Langøyosen og til mål i Breivik.) Med vind fra sør ble det spinnaker start kl 10:00 fra Breivik. Det var meldt vind opp i 12 ms i kastene fra sør utenfor Kvitsøy, og deltagerne fikk friske forhold på lensen fra Haaboen og nordover på utsiden av Kvitsøy. Vinden stod stabilt fra sør hele dagen, og det ble en fin kryss fra Sveinane og inn byfjorden. Vinden løyet noe for alle inn Åmøyfjorden og Langøyosen, men stod fin over Pinå og opp til mål. Første båt i mål ble Zorro (Swan 45) med Thomas Robberstad & Knut M Nygaard (Seilte i klasse: Doubelhanded NorRating), klokken 15:04:58.

Etter målgang ble det sosial samling og premieutdeling i SF1928 Klubbhus.

Link til endelige resultater. Takk til deltagerne og arrangør!

Vinner Doubelhanded NorRating, NOR-16034 EUREKA, Gandsfjord Seilforening, Terje Gilje-Sørnes & Vidar Mong (Bilde 1).

Vinner NorRating, NOR-15836 CRUMBLES, Stavanger Seilforening Matthias Tristl med mannskap (Bilde 2).

Bilder fra runding Tungenes kan lastes ned fra Facebook.